WordPress Theme

Ratsastusleirit


Hevostila Dianan kesäleirit 2022

Ensi kesän leirit olisivat jo suunniteltuina!

Vauhtis-leirit toteutetaan meidän vanhalla toiveleiri-kaavalla. Leirit ovat siis leiriläisten toiveiden mukaan toteutettavia kokonaisuuksia ja leirin ohjelma suunnitellaan yhdessä leiriläisten kanssa. Tuntejen aiheita on yli 25 kappaletta, joista leiriläiset saavat yhdessä valita mieleisimmät. Ensi kesän leireillä leiriläiset pääsevät myös valitsemaan teoriat eri vaihtoehdoista.

Vauhtis-toiveleirit ovat yleensä aika vauhdikasta menoa, joten ensi kesänä tarjolla on myös perinteisempi yleisleiri, jossa joka päivä on koulutunti ja päivän toinen tunti vaihtelee maaston, esteiden ja toiveiden mukaan.

Mini-vauhtis on vähän lyhyempi vauhtisleiri. Alkeisleiri taas suunnattu vähän tai ei lainkaan hevoskokemusta omaaville harrastajille.


Leirien sisältö

Jokaisella leirillä on 2 ratsastustuntia per päivä. Ratsastustunnit ratsastetaan tasoryhmissä. Joka päivä on myös yksi teoria-aihe. Lisäksi isonen järjestää lisäohjelmaa, hoitohevosen kanssa tai ilman.

Leiriläisten majoituskäytössä on leiritalo mukavuuksin, joka sijaitsee aivan tallin pihapiirissä. Leiritalolta löytyy makuuhuoneet, suihku, sauna, leiriläisten oma jääkaappi, telkkari, konsolipelejä ja sekä runsaasti luettavaa. Tallin pihapiirissä on myös trampoliini sekä pallopelejä. Isonen asustaa leiritalon vieressä leirimajassa. Jos leiriläinen haluaa enemmän yksityisyyttä löytyy sitä varten leiritalon pihapiiristä myös kaksi makuuaittaa. Uimaranta on lyhyen kävelymatkan päässä. Jokaisen leirin aikana vietetään suosittu grilli-ilta mökkirannassa saunoen, uiden ja grillaten. Leireillä tarjoillaan maukasta kotiruokaa kahdesti päivässä ja lisäksi aamu-, väli- ja iltapala. Myös ennakkoon ilmoitetut erityisruokavaliot huomioidaan.

Kesällä meille on syntymässä kaksi varsaa ja edelliskesän varsat ovat silloin jo 1-vuotiaita villikkoja!

Vauhtis- ja yleisleirillä sinun tulee osata perusasiat ratsastuksesta ja pystyt myös ratsastamaan erilaisilla hevosilla sekä osaat itse varustaa ratsusi. Apua on tietenkin myös aina saatavilla!

Leiri järjestetään jos leiriläisiä on vähintään 4 ja max 12.


Kesäleirit 2022

6-7.6 Alkeisleiri 170€
Tämä leiri sopii ratsastajille, joilla on vähän tai ei lainkaan hevoskokemusta

9-11.6 Minivauhtis 250€
Tämä leiri sopii ala-kouluikäisille ratsastajille

13-17.6 Vauhtis 1 420€ (TÄYNNÄ!)
Tämä leiri sopii paljon ratsastaneille noin yläkouluikäisille ratsastajille

20-24.6 Vauhtis 2 420€
Tämä leiri sopii paljon ratsastaneille yli 12-vuotiaille ratsastajille

27.6-1.7 Yleisleiri 420€
Tämä leiri sopii ylä- ja alakouluikäisille ratsastajille

Ilmoittaudu leirille laittamalla sähköpostia: hevostiladiana@gmail.com (vain huoltaja voi ilmoittaa alaikäisen) Viestissä tulee olla leirin nimi, leiriläisen koko nimi, osoite, puhelinnumero, vanhemman yhteystiedot, mahdolliset ruoka-aineallergiat, sairaudet tai muut asiat, jotka tulee huomioida leirillä ja ratsastuksessa. Lisäksi voit vapaasti kertoa ratsastustaidoistasi.
Tervetuloa viettämään kanssamme ihana leirikesä!!!